Trapperengøring

Trappevask som i de gode gamle dage

Kan du huske, hvordan det dufter når du kommer ind i en opgang, der er helt ren? Eller hvordan du føler dig velkommen, når alt fra indgangsdør og dørmåtte til trappe og gelænder står rent og indbydende?
Sådan ser der ud, når vores trappevasker har været i gang. Vi går effektivt til værks, når der skal gøres rent på trapper og i opgange. Vi har de hjælpemidler, der skal til for få et indgangsparti, opgangen eller hallen i et stort domicil til at shine og sætter en ære i, at indgangen giver et godt førstehåndsindtryk. Trapperengøring kan være en enkeltservice eller indgå som en del af en aftale om firmarengøring eller ejendomsservice.
 
Hvis du kigger efter, kan du altid se, om en trappe er støvsuget eller blot fejet før vask. Det er nemlig svært at få det hele med, når kosten svinges rundt, mens en støvsuger kommer rundt i alle krogene. Vores effektive og fleksible støvsugere er nemme at komme rundt med i alle kroge og hjørner og er en del af arbejdet, før gulvet vaskes med miljøvenlige rengøringsmidler.

Trappevask eller trapperengøring– hvad er forskellen

For AE Servicer er der stor forskel på at vaske trappe og gøre rent. At gøre rent betyder, at vi inddrager alt det, der hører med til en trappeopgang, så vi vasker også gelænder og pudser elevatordøren, vi ryster dørmåtte og tørre hoveddøren af. Vi klarer også balustre, hvis der er behov for det. Vores Sonett rengøringsartikler indeholder hverken petroleum, klorin eller formaldehyd men er baseret 100 % på biologisk nedbrydelige stoffer. Og der dufter dejligt, når vi har været på besøg. Kontakt os og få tilbud på firmarengøring ved at følge link nederst på siden.

Miljø

Rent miljø er ikke kun forbeholdt kontoret og hjemmet. Vores medarbejders sundhed og naturen har vi også fokus på!

Det er muligt at arbejde med miljørigtige produkter inden for rengøring, og med viden til produkterne kan de doseres i mindre mængder og stadig opfylde de krav, vi stiller til rengøring. Dette kræver viden og oplæring, hvilket vi giver vore ansatte.

Vi medbringer derfor altid selv rengørings-artikler. Og vi stiller gerne vores erfaringer og viden til rådighed i håb om, at også vores kunder vil vægte miljø og sundhed højt.

Sikkerhed

Sikkerhed skaber tryghed både for kunden og vores medarbejder!

Alle medarbejdere er forsikret, hvis der skulle opstå personskader i arbejdstiden, eller der mod forventning skulle ske skade på vor kunders ejendele.

Vi udvælger nøje de personer, der indgår i teamet.

Det er gældende for ansatte såvel som for kunder. Arbejdsånden skal være positiv og dynamisk, så alle kan yde det optimale.

AE Servicer ApS

Rygårds Allé 135 B
2900 Hellerup
CVR-nr: 41 07 25 12

Kontakt os

Alexander Marence
+45 23 70 26 26
am@aeservicer.dk

Euniece Marence
+45 51 88 09 28
em@aeservicer.dk