PRIVAT Rengøring

Privat rengøring er duften af rent hjem

Når AE Servicer har gjort rent i dit hjem, kan du både se og dufte, at vi har været der. Vi går grundigt til værks, uanset om du bare har brug for os et par timer om måneden eller et par gange om ugen. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med den rengøringshjælp, du betaler for.

Privat rengøring er en tillidssag, og vores samarbejde starter altid med et møde, hvor vi afstemmer dine forventninger og lægger rammerne: Hvilke rengøringsopgaver skal vi løse for dig, og hvilken pris skal du betale? Herefter får du et fast tilbud. Du betaler kun for den tid, vi gør rent hos dig, og du skal hverken betale ekstra for transport, parkering, rengøringsmidler eller andre skjulte omkostninger.

Hjælp til privat rengøring gennem AE Servicer er næsten det samme som at ansætte en hushjælp. Du får besøg af det samme team hver gang og sætter selv rammerne for de opgaver, der skal løses. Fordelen for dig er, at vores team hurtigt kommer til at kende både dine krav og din bolig og ved, hvordan der skal se ud, når der er ”rent og nyvasket”.

Vi passer på dit hjem og dine ting

Har du et møbel, som ikke kan tåle vand? Skal køkkenbordet tørres af med et specielt produkt? Eller har du hund, så vi skal være ekstra opmærksomme på at støvsuge møblerne?
Speciel viden om netop dit hjem er nogle af de ting, vi gør meget ud af at spørge ind til, når vi ses første gang.

Uanset dine krav, har vi vores egne standarder. Vi har øjnene med os og er vant til at arbejde i rum, der også bruges professionelt og derfor har ekstra fokus på selv de mindste detaljer.

Vi gør ekstra meget ud af køkkenarealer og badeværelser, fordi vi ved at det ofte er boligens kritiske rum. Vi aftørrer alle lodrette flader og skabslåger, vi pudser ovnlågen udvendigt og står der en elkedel bliver den også pudset. Vi er også omhyggelige med at kigge efter, der hvor skraldespanden er – det er et sted, der nemt overses. Bare ikke af vores rutinerede team.

I badeværelser afkalker vi håndvaske og armaturer, brusenicher, badekar mm. Vi pudser spejle og skraldespande og fjerner kalk i toiletter. Vi har redskaberne og tænker selv.

I husets øvrige rum tørrer vi støv af, støvsuger og vasker gulv, tørrer lamper og flader af og tørrer også dine pyntegenstande på hylderne, hvis du gerne vil have det.

Miljø

Rent miljø er ikke kun forbeholdt kontoret og hjemmet. Vores medarbejders sundhed og naturen har vi også fokus på!

Det er muligt at arbejde med miljørigtige produkter inden for rengøring, og med viden til produkterne kan de doseres i mindre mængder og stadig opfylde de krav, vi stiller til rengøring. Dette kræver viden og oplæring, hvilket vi giver vore ansatte.

Vi medbringer derfor altid selv rengørings-artikler. Og vi stiller gerne vores erfaringer og viden til rådighed i håb om, at også vores kunder vil vægte miljø og sundhed højt.

Sikkerhed

Sikkerhed skaber tryghed både for kunden og vores medarbejder!

Alle medarbejdere er forsikret, hvis der skulle opstå personskader i arbejdstiden, eller der mod forventning skulle ske skade på vor kunders ejendele.

Vi udvælger nøje de personer, der indgår i teamet.

Det er gældende for ansatte såvel som for kunder. Arbejdsånden skal være positiv og dynamisk, så alle kan yde det optimale.

AE Servicer ApS

Rygårds Allé 135 B
2900 Hellerup
CVR-nr: 41 07 25 12

Kontakt os

Alexander Marence
+45 23 70 26 26
am@aeservicer.dk

Euniece Marence
+45 51 88 09 28
em@aeservicer.dk