FIRMARENGØRING

Firmarengøring i København

Der er stor forskel på, hvilket rengøringsbehov den enkelte virksomhed har. Udgangspunktet for vores service er, at det er bedre at holde rent og sørge for en fast, høj standard end at komme forbi, når det helt tydeligt er nødvendigt. Vores samarbejde starter derfor med et møde, hvor vi i fællesskab definerer behov og krav. Priser på rengøring er derfor individuel – men gennemskuelig. AE Servicer er specialister i firmarengøring i København og Nordsjælland men arbejder for virksomheder rundt om på hele Sjælland.

AE Servicer har i dag flere langvarige kundeforhold og glæder os over, at vi sjældent sidder på udskiftningsbænken. Du kan indgå en firmaaftale med 3 måneders gensidig opsigelse. Opstår der nye behov undervejs, tilpasser vi selvfølgelig kontrakten efter aftale. Vi glæder os til at mødes.
Vores firmarengøring og ejendomsservice dækker København og Nordsjælland. Book et møde og få et tilbud på rengøring.

Rengøring København og Nordsjælland – hvordan kan vi hjælpe?

AE Servicer kan løse små og store rengøringsopgaver for virksomheder, boligforeninger, institutioner og kommuner og har et hold af medarbejdere, du kan stole på. Du får besøg af engagerede medarbejdere med overskud, der tænker selvstændigt og gør rent som en del af deres egen udvikling.
De er miljøbevidste og bliver skolet i, hvordan de bruger vores miljøvenlige rengøringsartikler og doserer hverken for meget eller for lidt. AE Servicer har et stærkt team og løser opgaver inden for faget – fra almindelig rengøring til hovedrengøring, flytterengøring og rengøring efter håndværkere. Alt sammen så du kan koncentrere dig om at passe dit arbejde bedst muligt – uden at skænke rengøringen en tanke.

Miljø

Rent miljø er ikke kun forbeholdt kontoret og hjemmet. Vores medarbejders sundhed og naturen har vi også fokus på!

Det er muligt at arbejde med miljørigtige produkter inden for rengøring, og med viden til produkterne kan de doseres i mindre mængder og stadig opfylde de krav, vi stiller til rengøring. Dette kræver viden og oplæring, hvilket vi giver vore ansatte.

Vi medbringer derfor altid selv rengørings-artikler. Og vi stiller gerne vores erfaringer og viden til rådighed i håb om, at også vores kunder vil vægte miljø og sundhed højt.

Sikkerhed

Sikkerhed skaber tryghed både for kunden og vores medarbejder!

Alle medarbejdere er forsikret, hvis der skulle opstå personskader i arbejdstiden, eller der mod forventning skulle ske skade på vor kunders ejendele.

Vi udvælger nøje de personer, der indgår i teamet.

Det er gældende for ansatte såvel som for kunder. Arbejdsånden skal være positiv og dynamisk, så alle kan yde det optimale.

AE Servicer ApS

Rygårds Allé 135 B
2900 Hellerup
CVR-nr: 41 07 25 12

Kontakt os

Alexander Marence
+45 23 70 26 26
am@aeservicer.dk

Euniece Marence
+45 51 88 09 28
em@aeservicer.dk